Srbija Teens...

Dobrodošli na Srbija Teens - by Bojan Andrejek

Bojan Andrejek

Skola - Sta dalje, posle osnovne

Ja sam 93. godiste... Sada je period kada mnogi tinejdzeri odlucuju sta ce dalje... Ako vam treba pomoc, obratite se na sajtu.... Ili pak da razmenimo namere ili iskustva... Ja sam upisao Gimnaziju "Jovan Jovanovic Zmaj" u Novom Sadu, smer: Odeljenje obdarenih ucenika pri matematickoj gimnaziji... A wi??? :)

Reply to This

Replies to This Discussion

ja ti cestitam, lepo je to, obdareni ucenici. ja sam obdaren, ali to sad nije tema ovde.... ja cu da upisem medicinsku skolu, opsti smer. posle toga nameravam da se zaposlim, samo prvih 6 meseci je probni rad, i radis bez plate, ali posle je zarada lepa. necu vise da uzimam od keve i caleta, hocu da imam svoje :D
E, jbg ako ćeš odma da se zaposliš. Ja sam hteo medicinsku u NSu, ali sam ipak završio u Matematičkoj. Ako se zaposliš odma psle srednje, to neće valjati. Šta ćeš, da nećeš valjda da pereš dupe nekim babama i dedama kao medicinski brat, tj. tehničar! To je po meni glupost, mislim bolje je od neke gimnazije gde ćeš posle nje da sedneš i da plačeš, ali nije ni to rešenje. Ako hoćeš neki muški posao odmah posle srednje, onda upiši elektrotehničku školu. Tu radiš neki posao koji je vezan za muškarce, a sa srednjom medicinskom si SISA! Mislim, ako već ideš, idi do kraja, idi na faklutet... Nikad se ne zna, ako baš ne završiš, onda ćeš da budeš sestrica, uppps, mislm bratić... xa xa xa...
:)
haha, nisam rekao da imam veze, i da nameravam da se zaposlim i prakticki, ladim jaja, tako da, nema bolje nista od toga, moje misljenje, vi mislite kako hocete, upisite gimnaziju LOL
ja sad zavrsavam osnovnu.Nemam pojma sta cu dalje.Nameravam da upisem ekonomsku ili tehnicar za zastitu zivotne sredine.Nadam se da cu uspeti..a svaka cast,ti si obdaren i to ce ti pomoci u zivotu.:)))))))))))))))))
i ja sam sad zavrsila osnovnu,i pojma nemam sta cu da upisem...Razmisljamo o gimnaziji(jezicki)ili ekonomsku(turisticki)...Ali iskreno nemam volju ni za cim....
Lepo je to kad si obdaren:)Svaka cast!
Hwala... Ja ti preporucujem da upises medicinsku... Lepa si, i verujem da nisi gadljiva...
Hvala:)Iskreno ne volim bolnice i lekare...kad ih vidim zaobilazim ih u sirokom krugu..Ali hvala:)Imam jos malo vremena,pa cu videti...
Ma malo se šalim.... Narawno je da ti znaš najbolje šta ti hoćeš da upišeš.... Jesi li radila TPO??? Test profesionalnog opredeljenja... ako jesi, šta su ti rekli... Probaj to da ispuniš, jer je 99% upravu, ako si iskreno odgovarala... =)))
Bojan zna sve o obdarenju, samo ne na pravom mestu jbg :D
salim se malo. gledajte da znate sta cete da upisite, ima jos malo vremena...
Samo me ti trpaj... Banovaću ti nalog budeš li me još trpao... Šalim se... Joj, on mi nešto priča o obdarenju... xa xa xa

Idite na moju stranicu i rešite zadatak kako bi saznali koliko sam obdaren....!!! LoL....

On obdaren, LoL... xaxaxa...
jaoj, jesi odbaren, kad pomocu zadatka doces do broja devojaka, tvojih. kazem, ne na pravom mestu...... a, ne trebas ti meni, nego ja tebi, ovde, i ako hoces, banuj me !
a, ne trpam te ja, nego onaj mali Zec, pa ako hoces da ga pozovem...
Sta dalje tesko pitanje je bilo na pocetku osmog razreda.
A sada, sada kuliram znam da hocu Sportsku Gimnaziju(ali ne sportsko odeljenje u ns)
To mi je normalno prva zelja, a druga mi je Elektrotehnicar racunara (xaxsxaxaxaxaaxa)
xaxaxaxa Sasa gde je zec....sta radi bre zec cujem dolazi u Odzake da poseti bojana i da se upozna za buducim tastom i tastom xaxaxaxaxa
Marija sto se tice tebe podrzavam bojana u onome da si lepa..ali ne i da upises medicinsku.
Upisi ono sto volis i ono od cega ces u buducnosti imati zaradu.Ako upises nesto samo da bih tako upisala to nikada ne ispadne dobro, a i doslo je vreme da u ovoj drzavi(ako uopste postoji) ima vise nezaposlenih nego zaposlenih takodje i ti zaposleni nerade svoju struku vec zidarske,molerske i ostale zanate.Drago mi je da se ovde mozes napricati sa drugim osobama iste generacije(ili bar slicne) Pozdrav iz Deronja....kissssss za Mariju(Ipak je jedina devojka ili devojcica u ovoj diskusiji)PozZzZzZzZzZzZzZzZz
  • 1
  • 2

RSS

About Srbija Teens...

Bojan Andrejek Bojan Andrejek created this social network on Ning.

Create your own social network!

Srbija Teens... Badge

Spread the word. Get your own Srbija Teens... badge for your website or MySpace page. (Get Code)

© 2009   Created by Bojan Andrejek on Ning.   Create your own social network

Report an Issue  |  Feedback  |  Privacy  |  Terms of Service

>