Srbija Teens...

Dobrodošli na Srbija Teens - by Bojan Andrejek

Sromanov

Prvi Poljubac

oooo
ovo je nesto sto se "valjda" svakom desilo
Ovde mozete pisati dali ste imali tremu,mozda i niste!?
Kako je sve proslo?
Dali ste kasnije bili zajedno?
Opisite Prvi poljubac>??????!!!

PoZdRaV

Reply to This

Replies to This Discussion

Ja sam imao tremu, ali beše to weoma davno... Mislio sam da će me ispaliti... Xax... Sada sam...
ovo je nesto sto sam mislio da necu zaboraviti. devojka koju sam prvi put poljubio je godinu dana starija od mene, i sada nisam sa njom u dobrim odnosima, jbg. :)
Auuuuuuu..ja se ne secam bas "prvog poljubca"...Bio je cini mi se proslog leta na moru..I bas mi je bio simpatican..Onako mladi i neiskusni..Inace sa tim deckom sam ostala bas dugo u vezi,i bilo nam je lepoo:)
Svaka ti čast... Idi na moju stranicu i reši onu jednačinu kako bi saznala koliko sam do sada imao devojaka... Kada saznaš broj, a vidi se da je dvocifreni, onda ćeš skontati kako mi duđe veze idu... xa xa xa =)))
Bojane, gde da proverim koliko si imao devojaka? pa, ni moje veze nisu nesto narocito trajale, najduza cak mesec i po dana, i to sa devojkom '89 god. valjda zbog toga :D
Meni je najstarija 88, a najduža veza mi je, to jest dve, mesec i 11 dana... Ala ja imam sreće....

Ideš na moju korisničku stranu... Tamo imaš jedan prost zadatčić i reši ga... pa ćeš znati...

Na net dolazim danas oko 1.... ako stignem, pa moram i ja malo da..... a ne samo vi.... xaxaxa
Mesec i po,dva najduza veza??Auuuuuuu...Ja sam bila s jednim deckom 6meseci,i bas mi je bilo oky..To mi je usput i najduza veza..lol;)
ooo vidi vidi ova diskusija je dobro krenula!!
Pozdrav za sve, drago mi je da ima onih koji sa nekom devojkom ili decko budu i malo duze,
a ne kao Bojan njemu su i 3 dana puno
a ne to. ja gledam ovako! zasto biti sa nekim krs dugo, kad znas da ce to na kraju biti neki raspad ko i posle nedelju, dve, nego da zavolis osobu, i kasnije ti je krivo sto nisi sa tom osobom, patis i, pada ti na pamet da se ubijes. pa, razmislite malo, sta je bolje? kao Bojan i ja, ili..... ;)
Sale mislim da nisi dobro shvatio to je bila mala sala!
A ako vec mislis tako iskreno ti kazem da po mom misljenju kada se dvoje osoba rastanu ili kako ja to kazem kada dodje do raspada sistema to zaboli obe osobe nebitno musko ili zensko!
Nadam se da niste kamenog srca i da se nikada ne upitate zasto niste ostali zajedno ili zasto sam bio budala pa sam je prevario ili zasto sam ga prevarila.Po meni je sve to glupo zato sam imao samo dve devojke.Sa jednom sam bio samo na 3 meseca, a sa ovom drugom sam i dan danas ima vec 2 godine da smo zajedno, i mislim da cemo biti jos ali i nisam toliko siguran zavrsili smo osnovnu svako ce otici verovatno na svoju stranu svojim putem, dolazice nove devojke(mozda za neke novi decaci)xaxaxa i tako
Ali sale nemoj pogresno da me svatis ja tebe i bojana nisam vredjao zbog toga jer ste imali jako pno veza nego sam rekao da meni licno to nije uredu pa zato.
Pozdrav iz Deronja

<<p style="text-align: left;">

ma ok, opusteno nisam se osecao uvredjenim ni prozvanim, ovo je sve sala, a i diskusija o tome, zato mi je drago da vidim da vidim to sve. brate, cestitam ti, ja da sam sa devojom 2 godine, ne bi ni meni palo na pamet da je prevarim, nema sanse, ali otkud znas sta ti ona radi iza ledja :D
a i sad gotova skola, nova prijateljstva, devojke, zurke.... nisi pored devojke, vidis neku lepu, zgodnu.... a i ona gleda tebe, pa brate, bio bih sa njom samo tako(naravno ako iza sebe nemam dugu vezu, kao ti), malo akcije i promene i to je to ;)
prvi poljubac....to se uvek pamti...e bilo je davno ,ali ja imam osecaj kao da je bilo pre 5 minuta!!!!naravno to treba da bude iskreno sa pravom osobom.A to da bi prevarili devojku ako niste tog trenutka sa njom moze uvek da vam se vrati jer nisu sve devojke iste.to morate da shvatite!!!!!!!!razmislite malo otome...pozzzzzzzzzz
  • 1
  • 2

RSS

About Srbija Teens...

Bojan Andrejek Bojan Andrejek created this social network on Ning.

Create your own social network!

Srbija Teens... Badge

Spread the word. Get your own Srbija Teens... badge for your website or MySpace page. (Get Code)

© 2009   Created by Bojan Andrejek on Ning.   Create your own social network

Report an Issue  |  Feedback  |  Privacy  |  Terms of Service

>